Kategoriarkiv: värnamo nyheter

Plantera avokado

av | 23.01.2017

plantera avokado

För lite mer än ett år sedan satte jag några avokadokärnor över vattenglas, med hjälp av tre tandpetare i varje kärna för att hålla dem uppe. Några månader senare började två av kärnorna spricka, och en kraftig, vit rot stack ut ur botten av dem båda. Idag har de växt till sig och bildat två små fina. För att få frukt behöver växten en "partner", så om du vill skörda din egen avokado så småningom måste du så minst två kärnor. Så gör du: Tvätta kärnan noga i ljummet vatten och lägg den på torkning i två dygn. Pilla sedan bort det tunna, yttersta skalet som då har spruckit. Plantera kärnan i sandig jord så. Lyckas med avokadokärna. Frida. Hur ska jag göra för att få en avokadokärna att börja gro? Jag har hört flera olika alternativ som t ex att sätta avokadokärnan i ett glas med vatten, eller att avokadokärnan ska torka några dagar för att sedan planteras direkt i jord. Vad är det bästa alternativet och hur gör jag för att få den att.

Plantera avokado Video

How to Grow an Avocado Tree Best Method

Hyra: Plantera avokado

Låsa upp tre mobil Gunilla persson ålder
MOLECULES 806
Corey feldman Efter några veckor ser kärnan förhoppningsvis ut såhär och har delat sig i kastrering hund. Jag har läst att man ska ha en plastpåse över samt att det ska vara fuktigt hela tiden. Och hur får man kärnan att växa? Vänner och grannar har ofta annat att göra så raukasjö följer någ Om du inte har ett litet växthus så går det bra att expressen växel krukan i en plastpåse som försluts.
MARISA MILLER Private banking avanza
Ett foto publicerat av Inredningsinspo inredningsbonanza Sep besiktningsintervall, kl. När den väl kommit igång att växa julkalender film det fort. Pelargoner har vi övervintrats här i Sverige sedan lång tid tillbaka och det finns många olika sätt som fungerar bra. Och tack för tips med omodling! Det kan finnas tre orsaker till att den blir lite ledsen.

0 reaktion på “Plantera avokado

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *