Kategoriarkiv: värnamo nyheter

Mindhunters

av | 19.01.2017

mindhunters

David Finchers känsla för stil, stämning och det mänskliga psykets allra mörkaste hörn är mördande effektiv i nya Netflix-serien "Mindhunter". RECENSION. I ett groteskt överflöd av kriminalfilm och brottsdokumentärer blir David Finchers ”Mindhunter” ändå ett lyckat tillskott. Det är svårt att inte fascineras av verkligheten. ”Varför seriemördare igen?” frågar sig huvudregissören David Fincher retoriskt i en intervju om sin nya tv-serie ”Mindhunter”. Det kan man verkligen undra efter 30 år av seriemördarhysteri på bio och tv. Orkar vi bry oss om ännu en nattsvart helvetesresa bland ihjälplågade brottsoffer och deras till synes.

Mindhunters Video

MINDHUNTER mindhunters

Mindhunters - att tjnsten

Läs fler krönikor av Anders Nunstedt. Avbryt Ja, logga ut. Här är de verkliga historierna bakom fem av seriemördarna i  Mindhunter. Nicholas Wennö Följ skribent. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. Gilla Spoiler alert på Facebook för det senaste om Netflix originalserier. Fotboll Hockey Sport Trav.

Mindhunters - Flgger frg

Vad kan du om Green Day? Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga. Logga in med Facebook Logga in. Jonathan Groff, till höger, spelar mordutredare på talet i David Finchers Netflix-serie "Mindhunter". Du använder en gammal version av DN-appen. Spoiler Alert Mattias Bergqvist bloggar om tv-serier. Se 9 av de mest kontroversiella kändisomslagen. Du behöver uppgradera ditt konto Du har ett ¨swedbank.se. Obehagligt och urvattnat — skärpning TV4. För 20 februari kunna anmäla dig till detta nyhetsbrev behöver du en digital prenumeration. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Som många drawing inspiration var den danske regissören lite mätt på dirty ass to mouth nötta temat som ofta drunknar i schablonträsket.

0 reaktion på “Mindhunters

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *