Kategoriarkiv: värnamo nyheter

David rundqvist

av | 01.08.2017

david rundqvist

Centern David Rundqvist är klar för MODO Hockey för den kommande säsongen. ”En spelare med erfarenhet från både SHL och HockeyAllsvenskan som vi tror kan ta nästa steg i vår organisation”, kommenterar Per Svartvadet. Vi gör den här värvningen för att utöka vår trupp med en spelare. David är en Färjestadprodukt med både allsvensk och SHL-rutin, säger Färjestads sportchef Leif Carlsson. David Rundqvist lämnade Färjestad när han blev överårig i J20 till förmån för BIK Karlskoga där han hade en fin första seniorsäsong Därefter. Ytterligare en center klar och truppen spikas. Med 14 forwards på plats, däribland 5 centrar, och då sedan tidigare 8 backar och 3 målvakter så är truppen nu komplett. 24 årige David Rundqvist med senaste klubbadress Modo ansluter till Troja i samband med ispremiären i början av augusti.

David rundqvist Video

Sommarenkät: Mantas Armalis

David rundqvist - omfattade 250

Sent i går kväll meddelade klubben att man inte kommer att förlänga kontraktet med fyra av spelarna som ingick i den gångna säsongens trupp. SvenskaFans sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Jag kände att jag behövde få en nytändning för att kunna ta ytterligare ett steg i karriären och komma tillbaka i spelform, säger…. Bibic klar för Cluben! Med sina åskådare i snitt per match har de runt personer upp till Almtuna på näst sista plats. Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey

David rundqvist - ska

Vilket tröjnummer skulle du helst vilja spela med? I kväll var det stockholmarna som drog det längsta strået i en jämn, och rätt händelsefattig, match i Fjällräven Center. Senaste nytt om Hockeyzon - Svensk Hockey På målvaktssidan har vi skrivit A-lagskontrakt med Jesper Eliasson som kommer att träna med oss i vinter, precis som han gjorde redan förra säsongen där han kommer att jaga på både Robin och Johan, avslutar Pelle. Den tidigare juniorlandslagsmannen hade fyra assist och 61 utvisningsminuter på 41 allsvenska matcher. Nu tvingas Modo till en omstart med en till stora delar ny och föryngrad trupp. Bli medlem Glömt lösenord?

0 reaktion på “David rundqvist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *