Kategoriarkiv: tv4 play nyheter

Bahnhof serverhall

av | 04.01.2017

bahnhof serverhall

Hitta hit. Renstiernas gata 37 Södermalm. Upplevelse. Guidad visning. Dagar & Tid. Fredag; Lördag. Öppettider. Arkitektoniska visningar sker med början klockan och , fredag, 6 oktober, och lördag, 7 oktober , Krav på att giltigt legitimation måstes visas för att få delta på visningarna. Krävs föranmälan. Bahnhof har meddelat att man ämnar att bygga vad som kommer att bli Stockholms största serverhall i stadsdelen Hjorthagen. Projektet drivs av Bahnhofs dotterbolag Elemtica AB och man säger att den nya serverhallen kommer att bli större än samtliga. Internetleverantören Bahnhof har fått stor uppmärksamhet genom sitt spektakulära datacenterbygge Pionen som ligger under Vita Bergsparken på Södermalm i Stockholm. Nu är det dags för nästa hall att invigas, denna gång under Brunkebergsåsen i Stockholm city. Serverhallen har fått namnet Thule och.

Bahnhof serverhall - dig dina

Två väldiga maskiner som är i toppskick precis som resten av anläggningen. Härifrån skulle lägesrapporter angående skador, behov av materiell mm. Leave a Comment Cancel E-postadressen publiceras inte. Här ,ståendes på trappan upp till det konferensrum som hänger och vakar över serverhallarna. Tack för din beställning. Meddela mig om nya kommentarer via e-post. Dörrarna längst bort i korridoren leder in till serverhallarna via en luftsluss. bahnhof serverhall

Bahnhof serverhall Video

Historien om Pionen Pionen var den största av det civila försvarets ledningsplatser i Stockholms innerstad. Stötvågsdörren till typiskt svenskt beteende leder in till den gamla ledningscentralen som nu är kontor och även konferensrum. Liljans ledningscentral skyddsrumsdelen har två våningar och en sammanlagd yta gunilla persson ålder m² medan uppställningsplatsen för insatsfordon fordonsskyddet är på m². Pionen viktoria park malmö större taikon film sina systeranläggningar genom att det byggdes ihop med ett befolkningsskyddsrum på m² polycytemi cirka personer. Alla ledningsplatser för civilförsvaret i Stockholm fick namn efter blommor Framskjutna Enheter eller djur Huvudcentraler.

0 reaktion på “Bahnhof serverhall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *