Kategoriarkiv: nyheter sto

Haga göteborg

av | 09.09.2017

haga göteborg

Haga är idag en eftertraktad boendemiljö som betraktas som en sevärdhet i Göteborg och många hagabor har stannat kvar. Haga Nygata och intilliggande tvärgator är ett välfrekventerat stråk mellan Vasastaden i öster och Linnégatan i väster, med små affärer, kaféer och andra verksamheter. De flesta av husen på Haga  ‎Historia · ‎Byggnadsminnen i · ‎Gator och torg i och · ‎Gator, torg, platser. Saker att göra i närheten av Haga på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på saker att göra i närheten av Haga, Göteborg. Haga, Göteborg: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Haga i Göteborg, Sverige på TripAdvisor.

Haga göteborg - ven

Den är sprängfylld med teér av alla de sorter samt väldoftande kaffe. Om du bestiger Skansberget, med befästningen Skansen Kronan, har du fin utsikt över Haga och stora delar av centrum. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Lugn, mysigt ställe mitt i Göteborg. Har den här platsen eller aktiviteten en restaurang? TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Sök din resa med reseplaneraren.

Haga göteborg - september ppnade

Haga är en av Göteborgs äldsta stadsdelar och namnet kommer från de hagar som fanns här på talet. Officiell besöksguide Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Zooma in om du vill se uppdaterad information. Europeiskt , Svenskt, Skandinaviskt. Omdömet skrevs för 2 dagar sedan. Strosa runt på kullerstensgatorna i Haga är verkligen jätte mysigt!! År fick Haga sin första stadsplan, ritad av generalkvartermästaren Johan Wärnschiöld, denna gällde då endast Västra och Östra Haga.

Haga göteborg Video

Hagahuset 1971

0 reaktion på “Haga göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *