Kategoriarkiv: nyheter malmö

Vulkanutbrott japan

av | 18.02.2017

vulkanutbrott japan

En vulkan i södra Japan har fått ett explosivt utbrott, rapporterar flera internationella medier. Japan TT I Japan har myndigheterna höjt varningsnivån för vulkanen Shinmoe. Nivån höjs till 3 på en femgradig skala efter ett litet utbrott. I Japan har myndigheterna höjt varningsnivån för vulkanen Shinmoe. Nivån höjs till 3 på en femgradig skala efter ett litet utbrott. Det lilla utbrottet inträffade.

Vulkanutbrott japan - artikel som

Nils Olauson Chef för videoredaktionen: Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Ett utbrott på nära håll The Square nominerad till en Golden Globe Kan vinna bästa icke-engelskspråkiga film. En vulkan i södra Japan har fått ett explosivt utbrott, rapporterar flera internationella medier. Ligger nära kärnkraftverk Vulkanen ligger på halvön Kyushu — 50 kilometer från kärnkraftverket Sendai. Skarsgård kan prisas för rollen i Big little lies Vann en Emmy tidigare i år. vulkanutbrott japan

Vulkanutbrott japan - ven all

År utlöste ett jordskalv på samma plats en lavin, som täckte tolv kilometer och dödade 15 personer. Även om rörelser i magman före större utbrott i vissa fall kan utlösa förvarningar, inträffar sådana rörelser inte alltid före utbrott av aska och gaser orsakade av ånga från en aktiv vulkan som Ontake. Det var ett utbrott av det slaget som inträffade på Ontake Utbrott i isländsk vulkan. Det som gör stratovulkaner extra farliga är deras så kallade pyroklastiska utbrott, som de har en tendens att utlösa med mycket kort varsel. Så sent som i augusti varnade japanska myndigheter för att ett stort utbrott var i antågande och man uppmanade då människor i vulkanens närhet att förbereda för omedelbar evakuering. Boka Familjeannonser Fotografering Mobiplus. Det finns inga uppgifter om att någon kommit till skada i samband med utbrottet. Prinsessan sibylla högsta nivån innebär evakuering. Klicka här om du upplever tekniska problem på sajten eller har svårt att hitta det du söker lugn musik. Din webbläsare behöver uppgraderas. Lava flödar ned för vulkanen Sakurajima sondmatning södra delen av landet.

0 reaktion på “Vulkanutbrott japan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *