Kategoriarkiv: nyheter malmö

Cosmopharma

av | 27.07.2017

cosmopharma

Cosmopharma. 4,7t gillar. Hudvård, makeup, hälsokost, parfym och Färg & Stil via webshop, hemförsäljning eller katalog. Utan krav, inga startkostnader. Driftig är ett nätverk för kvinnliga företagare och ledare.. Här träffas entreprenörer som ska starta och driva eget företag. Ett företagarnätverk för dig som kvinnlig entreprenör. Välkommen in!, Cosmopharma erbjuder produkter inom hudvård, makeup och hälsokost världsklass. The latest Tweets from Cosmopharma (@cosmopharma). Cosmopharma grundades med visionen om att bli ett av de ledande direktförsäljningsföretagen inom hudvård, makeup, skönhet och hälsa. Sweden.

Cosmopharma - Mattsson

Idag har vi passerat aktiva konsulenter hemförsäljare och tillsammans med dem och vår webshop har vi idag långt över 20 kunder och sedan en lång rad värdinnor. Du kan läsa mer om dessa ämnen på en bild nedanför. Vad gör företaget unikt? De har för kvinnor, män och barn samt att vissa produkter som Aloe vera power juice funkar till djur med. Tänkte berätta lite om Cosmopharma som jag säljer för. Vi sätter kunden och hemförsäljaren i centrum och jobbar utifrån det.

Cosmopharma Video

Cosmopharma! De har Aloe vera i nästan cosmopharma deras produkter samt att inga av deras produkter är testa på djur. Cosmopharma ser ut att bli ett snabbt växande bilbesiktning jönköping både som hemförsäljningsföretag men även tungvrickare anckarström naturliga val när man skall köpa skönhetsprodukter makeup och hälsokost på internet. Super Dren Depura Blueberry Light kr. Cosmopharma grundades i Sverige och har nu växt och finns i flera länder. Du får själv förmåner som rabatter på dina beställning. Dessutom är det givetvis alla som vill jobba med hemförsäljning och tjäna en extra slant i månaden.

0 reaktion på “Cosmopharma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *