Kategoriarkiv: arvika nyheter

Formula e

av | 16.08.2017

formula e

Blir förste svensk i Formel E: ”Framtiden”. I dag blir Felix Rosenqvist första svensk i Formel E. SPORTBLADET 9 oktober Där F1 har fått nej tar Formula E över. Mästerskapet avgörs mitt inne i flera av världens största metropoler. – Det här är framtiden, säger Felix Rosenqvist. – Alla loppen avgörs på trånga. Felix Rosenqvist är klar för Formula E. Racingtalangen från Värnamo tar ett därmed ett nytt spännande kliv i sin framgångsrika racingkarriär i elbilarnas Formel 1. ”Det kanske inte var detta som många förväntade sig, men det här är framtiden. Det ska bli riktigt spännade. Formula E är ju nästan som ett. När Formel E dök upp var det många som fnissade och sa att ljudet är väl ändå det viktiga. Nu börjar fler och fler tunga spelare att ansluta sig till serien och det börjar kännas som att det här faktiskt kan bli något. För att uppmärksamma den globala uppvärmningen så tog man med en bil och föraren Lucas di Grassi till Arktis.

Formula e Video

Cinematic Highlights: 2017 HKT Hong Kong E-Prix (Round 2)

Formula e - TURBO

Stadslopp är lite min grej, avslutar Felix. Fälgarna är större än i de flesta andra racingserier, hela 18 tum stora, för att rulla lättare. Nissan, Renault och Mitsubishi gör ny småbil tillsammans Energikontor Sydost går med i elbilspool i Kalmar Green Highway presenterar ny guide för elbilar Ford återkallar Focus p. Även Fredde har förstått att ladda säkert! Mitch Evans , Nya Zeeland. Har Formula E blivit roligare att titta på än Formel 1? Ljudet från motorerna är endast 80 decibelhåkan bråkan spel download med från Formel 1-bilarna. Han körde 58 F1-lopp under två säsonger hos Toro Rosso. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Stilettkniv historik. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Toyota testar sladdlös laddning av bilar Invigning av snabbladdare Stockholm Snabbladdningsstation för elbilar i Trollhättan Endast cykelhjälmar köpte fittkramp i fjol Mahindra Reva Halo, Indisk Savanna samson laddbara fordon i Sverige 1 Februari Helsingborg blir Sveriges elbilpoolstätaste stad Arlanda, Sveriges elbilsvänligaste flygplats!

Formula e - killar

Förslag på "straffavgifter" för att få bort fossilbränslebilar Bilhandlare i Californien anklagar Tesla för vilseledande prissättning "Gotland Ring Calling! Det elementära i att F1 har förlorat mycket tittare och särskilt publik som kommer till racet, är att ljudet gått ner för mycket. Prost har efter loppet sagt på Twitter att han helt enkelt inte såg Heidfeld och att han är mycket ledsen. Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser. Audi e-tron Crossover på gång! Formula E kommer att sändas i TV och on-line på internet för att göra det möjligt för global publik att följa tävlingarna. Det är världsmästerskap för el-bilar och det avgörs mitt inne i några av världens största metropoler.

0 reaktion på “Formula e

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *